Nieuws

Nieuwbouw appartementen Holy Zuid

Op de locatie van het voormalige bowlingcentrum Dok99 in Holy Zuid komen 46 nieuwbouwappartementen. Eind augustus hebben burgemeester en wethouders van Vlaardingen ingestemd met het bouwplan ‘Anna van Saksenweg 1’ van projectontwikkelaar Willigen Partners. Dit plan ligt nu ook formeel ter inzage. Om omwonenden te informeren over dit plan organiseert de projectontwikkelaar samen met de gemeente een inloopavond op 18 september in het Delta Hotel. Op deze avond is er alle ruimte om vragen te stellen en zijn reacties en suggesties van harte welkom.

Bij de inloopavond zijn ook de architect, een vertegenwoordiger van Buro Topia stads- en landschapsontwerp en een adviseur op het gebied van verkeer en parkeren aanwezig. De reacties van bewoners op de plannen zal de ontwikkelaar bespreken met de gemeente.

Inloopavond

Woont u in Holy Zuid in de omgeving van de Anna van Saksenweg, de voormalige locatie van Dok99 en bent u benieuwd naar de plannen? U bent van harte welkom op maandag 18 september van 19.30 tot 21.00 uur in het Delta Hotel, Maasboulevard 15.